Aussie Livin`

Hi you guys, about time I update you.

Bohemianbyheart1

Have been in this magnificent country for about two months now. Absolutly love the culture here, with the BBQ, the friendliness (alway someone to help you if you are stuck in some sort of way- and that happens!;-)), the weather, my flatmate Wendy from Hong-Kong which I share house with (recon here as a aussie though, she`s been here for 17 years).She is probably on of the most enterprising person I have ever meet.

Kangaroo

 

Goldcoast

Norwegian:

Hallo alle dere som følger meg på mitt år i utlandet.

Har vært her rundt 2.måneder nå, og som forventet er kulturen her fantastisk. Veldig vennligsinnet, været er bra, og har virkelig fått et annet syn på hva en skikkelig griller er. Her leker man ikke grillmester, det er ligger mye prestisje i det å ha den beste teknikken på å “flip the burgers”. Deler hus med en fra Hong-Kong som jeg tror må være en av de mest driftige personene jeg noen gang har møtt. Jobber glatt 50 timer pluss i uka, samt trener så og si hver dag og er ute på farten ellers.

_DSC0098

studentlifeIMG_5059

Advertisements

One thought on “Aussie Livin`”

  1. Hei!!!:)) hoj- ser ut til at du har nok å gjøre!!!😃artig med slik oppdatering da!! Nesten synd det ikke er mer tid til reising og kos når du er i slike trakter, men tenker at du er flink til å suge med deg det som er verd å få med seg lell!! Hang in there!!! Dette klarer du!:) og….nå tar du jo fært mye på en gang, så om du en gang skulle tenke at nok er nok, så tror jeg forståelsen er overveldende, og du vil ha fått en fantastisk reise og opplevelse!!! Mange gode tanker og ønsker til deg videre!!!!!! Stor klem!❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s